Festival Savremene ŽeneTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Samo 24 sata do koncerta! Maya Sar i prijatelji donose veličanstvenu muzičku bajku u Tuzlu!




Veliki  koncert Maye Sar i prijatelja održat će se sutra, 8. juna na Trgu Slobode u Tuzli, s početkom u 21 sat. Ova muzička poslastica, koju organizuju Radio Kameleon i Festival savremene žene, obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Na koncertu će pored Maye Sar nastupiti i još nekoliko regionalnih zvijezda uključujući Vannu, Nermina Puškara, Frajle i mnoge druge. Svečani događaj „Moj grad moja pjesma“ je besplatan za posjetitelje, jer je to način izražavanja zahvalnosti organizatora prema publici koja ih podržava tokom svih ovih godina.

Možda će Vas zanimati i:

O Festivalu savremene žene: Festival savremene žene donosi bogat program posvećen promovisanju uloge i dostignuća žena u društvu. Koncert Maye Sar i prijatelja predstavlja svečani početak ovog festivala, a organizatori pozivaju sve da se pridruže u slavlju i uživaju u izvanrednom muzičkom programu.

Svi zainteresirani mogu pratiti sve najnovije informacije o koncertu i Festivalu savremene žene na društvenim mrežama Radio Kameleona i službenoj stranici festivala www.fsz.ba.

 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button