Sport

Azmir Husić se zvanično kandidovao za predsjednika FK Sloboda


Azmir Husić kandidovao se za predsjednika FK Sloboda, objavio je ovaj tuzlanski klub na svojoj službenoj Facebook stranici.

Sloboda je ispala iz Premijer lige BiH, nakon čega je Husić prvobitno ponudio fuziju sa Tuzla Cityjem, a nakon što je postalo jasno da od toga neće biti ništa, predao je kandidaturu za poziciju prvog čovjeka kluba, tačnije predsjednika Upravnog odbora.

Uz njega, kandidaturu je predao Vinko Divković, kao i jedan kandidat koji je želio ostati anoniman dok ne obavi konsultacije.

Možda će Vas zanimati i:

“Želimo obavijestiti javnost da su nam se za novog mandatara Upravog odbora, zvanično obratile tri zainteresovane strane i to gospodin Vinko Divković, gospodin Azmir Husić i jedan kandidat koji je zamolio da ostane anoniman dok ne obavi konsultacije.

Sa svima će se obaviti razgovor u najkraćem mogućem roku nakon čega će se doći do najkvalitetnijeg rješenja. Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo za još malo strpljenja,” objavili su iz kluba.

Azmir Husić u prošlosti je bio prvi čovjek Slobode i na čelu ovog kluba napravio je odlične rezultate, a ranije je istakao da je uložio dva miliona i 970 hiljada KM u svom mandatu.Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button