Zanimljivosti i zabava

Dok mame nije bilo, dječak sebi i sestri obrijao glavu (VIDEO)

Medicinska sestra iz Teksasa, Stephie Leigh, je na Instagramu objavila snimku svoje djece, sina Teddyja (5) i kćerkice Eloise s obrijanim glavama – jer ih je Teddy odlučio oboje ošišati električnim brijačem.

Na početku snimke mama gotovo neutješno plaće dok gleda svoju djecu kojoj nedostaje veći dio kose. Kasnije se već i sama počinje smijati, ‘od muke’ ili da ne rastuži djecu.

Teddyju se u videu već na prvi pogled vide ‘rupe’ na glavi na mjestima gdje je prešao s brijačem, a iako se iz prve ne čini, ni sestrina kosa nije u puno boljem stanju. Tek kad je malena okrenula leđa prema kameri postalo je očito da joj je cijeli stražnji dio glave ćelav, s malenim repićem sa svake strane. Kad je maloj nesretnici obrisala suze s lica, mama ju je pokušala uvjeriti da je sve u redu:

– U redu je, to je samo kosa, narasti će nova. Ni mama se ne ljuti. A zašto si to dopustila bratu?

Umjesto nje je odgovorio mali frizer koji je mami rekao: ‘Rekla je da joj se to baš sviđa i ja sam napravio, pa smo ti htjeli pokazati’. A kad je upitala Eloise sviđa li joj se nova frizura, kratko i jasno je rekla: ‘Ne’.

– Izgledam kao dječak mama, gle. Možeš li ti staviti svoju kosu na moju glavu – pitala je mamu koja se već spremala za posao, pa joj je samo odgovorila da ‘ne izgleda kao dječak, već kao prekrasna curica’.


fokus.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button