PreporučujemoPromoSuper vodič - Gdje izaći

Vrijeme je da isplanirate kuda za 8.mart – mi imamo odličnu ideju!







Vidjeli ste na svojim kalendarima da februar samo što nije iscurio i da je mart na pomolu? A prva asocijacija na prve dane trećeg mjeseca je svakako 8.mart – ako ste žena, zato što je to vaš dan, a ako ste muškarac, zato što taj dan želite učiniti posebnim, vama dragim ženama.

Bilo da se želite provesti s prijateljicama ili jačom polovinom ili pak obradovati jednim dobrim izlaskom sestru, suprugu, djevojku, prijateljicu – prava adresa za vas je Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići – hotel S.R.C.A.

Možda će Vas zanimati i:

Kako biste Dan žena proslavili što ljepše, iz Ajdinovića su proslavu pomjerili na 09. mart kako biste iskoristili i vikend i spojili 2 u 1. Te večeri pripremili su sjajnu all inklusive ponudu. Sjajan provod uz Adnana Jakupovića i Tanju Lale, neograničena konzumaciju pića i hrane (švedski sto) koštaće vas samo 50 KM.

Rezervacije su već počele, zato požurite da ugrabite svoje mjesto. Sve informacije dobićete ako pozovete telefon 061 903 703 ili 080 02 22 29, a možete i otipkati mail i poslati na inf@srca.ba.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button