Zanimljivosti i zabava

Tupakov erotski crtež prodat za 21 hiljadu dolara (FOTO)













Više od 20 godina je prošlo od tragične smrti Tupaka Šakura, ali njegov život i kraj ne prestaju da budu fascinacija. Od teorija na forumima i opskurnim sajtovima, u kojima fanovi tvrde da je i dalje živ, preko novinskih naslova koji se i dalje bave različitim zanimljivim epizodama iz njegovog života, pa do snažnog interesovanja za njegovo stvaralaštvo, Tupak će definitivno ostati upamćen kao jedan od likova koji su obilježili pop kulturu i čiji uticaj se ne gasi.

Zato nije ni čudo što su njegovi crteži, koji su nastali dok je boravio u zatvoru upravo prodati na aukciji za par desetina hiljada dolara. Radi se o intimnoj razglednici koju je reper 1995. poslao svojoj tadašnjoj djevojci Dezire Smit, a koja sadrži erotski crtež, ljubavno pismo i ručno ukrašenu kovertu. Licitirana cijena za koju su radovi prodati izašla je na 21 hiljadu dolara.

Crtež, koji je ovdje cenzurisan, erotski je vrlo eksplicitan, ali umetnički impresivan. Posvećen je, naravno, Dezire i prikazuje njih dvoje u činu vođenja ljubavi. Posebno su zanimljivi detalji poput kapi znoja ili srcića oko njihovog poljupca kojim su dočarana osjećanja. Uz to idu i riječi “Mnogo mi nedostaješ, s ljubavlju zauvijek”.

U blagom kontrastu sa ovim seksualno intenzivnim prikazom strasti koju je osjećao u to vrijeme može se čitati pismo koje je išlo uz crtež, a u kom joj se obraća mnogo diskretnije i nježnije od ovoga, govoreći joj da je voli i napominjući da je ovaj crtež namijenjen da je podsjeti i da je zagrije.

Izvor: Noizz.rs



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button