Zanimljivosti i zabava

Slučajno je naišao na fotografiju dvije djevojčice: Onda je shvatio da njegova supruga traži baš njih već 40 godina!







Društvene mreže su im otkrile decenijsku tajnu…. Nevjerovatna priča o sudbini jedne žene sa Tajlanda rasplakala je mnoge! Lani je sa Tajlanda, i upoznala je čovjeka koji je radio za vazdušne snage SAD, te je tu bio stacioniran za vrijeme Vijetnamskog rata, prenosi “Espreso“.

Zaljubili su se, vjenčali i preselili u Ohio. Tu su dobili kćerku, a potom su se preselili u Oxford, u Engleskoj pa su tu dobili još jednu kćerku.

Dvije godine kasnije par se razveo, Lani nije znala dobro engleski, pa nije razumijela da je potpisala da se odriče svih prava da ikada više vidi svoje kćerke. Od toga dana, majka i kćerke 40 godina pokušavaju naći jedne druge – konačno su ponovno ujedinjene, zahvaljujući društvenim mrežama.

Možda će Vas zanimati i:

Kada su rastavljene, njene kćerke Starla i Jeannie su imale samo 2 i 3 godine. Bilo je to teško i za njih i za majku. Kada su malo odrasle, Starla i Jeannie su pretražile svaku bazu podataka koju su mogle.

Godine su prolazile, a one su se pitale da li trebaju da prestanu da traže majku i nastavili sa svojim životom.

Ali je odjednom Jeannie dobila neočekivanu poruku na Facebooku. Bila je to poruka od Mark Szarmacha. On Lanin drugi muž, koji joj je dugo pomagao da pronađe svoje kćerke. Zbog njenog naglaska pomislio je da se Starla zove Stella, a Jeannie – Jenny. Nije ni čudo što mu je bilo teško pronaći ih.

Mark je takođe znao ime njihovog oca, John Thomson, ali je ono jako često te je morao da provjeri sve ljude na koje je naišao sa tim imenom. Vremenom je pronašao njegovu posmrtnicu te je tako saznao za imena njegovih kćerki, te mu je to olakšalo dalju potragu.

Našao je profil na Facebooku, Jeannie Toomay i bio je šokiran slikom koju je vidio.

Mark je kontaktirao Jeannie, koja je bila u nevjerici. Ona i Starla su isplanirale brojne stvari sa Lani kada se nakon 40 godina konačno ponovo vidjele.

Pogledajte snimak dirljivog susreta:

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button