Vijesti

Legendarni Hrvat Mirko Filipović obrušio se na svoju zemlju: Koje smo mi smeće od pravne države…




Legenda hrvatskog borilačkog sporta reagirao je putem Facebooka nakon događaja koji je šokirao ovu zemlju, u kojem je njemački državljanin Deni Frennkel (Danny Fraenkel, 31) teško povrijedio 53-godišnjeg Ivicu Budimskog tako da ga je izbo nožem.

A “Cro Copa”, kao i cijelu javnost, najviše je iznerviralo to što je Nijemac isti dan pušten iz pritvora.

Možda će Vas zanimati i:

Samo dva dana prije tog događaja, Nijemac je na posve okrutan način ubio komšijinog psa, tako što mu je makazama za metal prvo odsjekao noge, a onda ga još nastavio mrcvariti i nožem.

– Evo čitam i ne vjerujem, kod Požege neki Nijemac,očito psihički bolestan i lud izbo susjeda dok je ovaj bio na WC-u u vlastitoj kući. još to ne bi bilo šokantno da taj isti poremećeni monstrum nije prije dva dana drugom susjedu izmasakrirao, ali baš izmasakrirao psa škarama za rezanje metala i onda nozem. Škarama mu odrezao noge, a onda nožem dokrajčio.i policija ga naravno privede,i umjesto da iste sekunde popije pritvor i nakon isteka istog dobije bar 5 godina zatvora njega puste isti dan??????!!!!! I naravno bolesnik 2 dana poslije toga pokuša ubiti susjeda i sad se nesretnom čovjeku bore za život.koje smo mi smeće od pravne države.i taj koji je donio odluku da se ovog idiota pusti treba dobiti iste sekunde golu nogu u golu gu…. i dobiti kaznenu prijavu, ali od toga ništa naravno neće biti. U jednoj Americi to se sigurno ne bi dogodilo,Niti bi takav psihopat ikada više došao u priliku napasti nekoga. Kod nas će brzo van,jer je ‘lud’ i ima ‘psihičke smetnje’.jos ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod psihijatara u Bosni jer ga bilo sram u Njemačkoj nema straha da će dugo biti u zatvoru.pljuccccc – napisao je Filipović na Facebooku.



Back to top button