Zanimljivosti i zabava

Christina Aguilera izgleda bolje nego ikad (FOTO)










Nakon što je odradila nekoliko uspješnih sezona kao sutkinja u showu “The Voice”, polako se sprema za povratak na muzičkuscenu, a kako najbolji pripremiti teren nego provokativnim  fotkama.

Christina Aguilera već pet godina nije izdala album, no čini se kako se sprema za veliki povratak. Nakon što je odradila nekoliko uspješnih sezona kao sutkinja u showu “The Voice”, polako se sprema za povratak na muzičkuscenu, a kako najbolji pripremiti teren nego provokativnim  fotkama.

Osim toga, svojim fanovima i pratiteljima čestitala je Dan nezavisnosti omotavši se u američku zastavu.

Još prošle godine pjevačica je najavila suradnju s Pharrellom Williamsom, ali njezina izdavačka kuća RCA još uvijek ništa ne potvrđuje. U međuvremenu Aguilera Instagram puni izazovnim fotkama, a po mnogima izgleda bolje nego ikad.

Osim toga, svojim fanovima i pratiteljima čestitala je Dan nezavisnosti omotavši se u američku zastavu. Još prošle godine pjevačica je najavila suradnju s Pharrellom Williamsom, ali njezina izdavačka kuća RCA još uvijek ništa ne potvrđuje. U međuvremenu Aguilera Instagram puni izazovnim fotkama, a po mnogima izgleda bolje nego ikad.



Back to top button