Sport

Pokazao veličinu: Azmir Husić izjavom oduševio navijače Slobode










FK Sloboda dužna je platiti bivšem golmanu Denisu Mujkiću 28.000 KM, a kako nije izmirio dugove, postoji velika mogućnost da se ne igra meč 6. kola Lige za prvaka protiv Željezničara, piše portal sportsport.ba.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović je kazao kako klub neće platiti 28.000 KM, poručivši da “do kraja prvenstva igraju Salkanović (Mujkićev adovkat, op.a), Mujkić i ostali”.

Podsjetimo, Sloboda je dužna do 24. aprila platiti Mujkiću spomenuti iznos, ali još nije postignut dogovor, pa je tim s Tušnja u ozbiljnim problemima. Razočarani su u Mujkića i njegovog advokata, no Mujkić nije spreman sarađivati i vremena za rješavanje ovog problema sve je manje.

Bivši predsjednik Slobode Azmir Husić je čovjek sa kojim je Mujkić sklopio dogovor koji kasnije nije do kraja ispoštovan.

“Ne znam ni sam šta da vam kažem osim da mogu razumjeti ljude koji su trenutno na čelu kluba. I mi smo se mnogo puta susretali sa sličnim problemima. Dajete sve od sebe, mislite da je sve u najboljem redu i odjednom se iz ničega pojavi neki problem. Imao sam priliku susretati se sa ovim advokatom i znam da je težak u pregovorima, no takvi su većinom svi”, kazao je Husić, te dodao:

“Nećemo mi dozvoliti da se ovako bitna utakmica za Slobodu ne odigra pa makar i ja prošetao do bankomata”, zaključio je nekad prvi čovjek Slobode.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button