Lifestyle

5 najpopularnijih modela obuće za ovu jesen













Kako bi vaš stajling i ove jesenje sezone bio veoma moderan, za to se pobrinuo H&M, a to možete postići i pomoću obuće. Upravo sljedeći modeli trenutno su među najpopularnijima ove sezone, a vama će pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling.

Gležnjerice sa blok petom


Možemo s pravom reći kako je ovo i najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Gležnjerice su veoma veliki trend i ultra su popularne, a ove jesenje sezone izdvaja se model sa blok petom. Idealne za kombinovanje sa farmericama i raznim modelima pantalona i suknji, gležnjerice možete nositi u svim prilikama, od jutra do večeri.

Mokasine


One su veoma udobne i veoma poželjne, posebno u kombinacijama sa pantalonama, a možete ih nositi gotovo u svim prilikama. Mokasine su idealan izbor obuće i za poslovne prilike, a njihova udobnost i moderni dizajn uvijek ih izdvajaju u odnosu na sve druge modele cipela. Ove jesenje sezone birajte mokasine toplih zemljanih tonova – privlačne i moderne neutralne nijanse idealne su za jesenju sezonu, a vaš stajling čini vizuelno toplijim i raskošnijim.

Zmijska koža


Animal print je veoma popularan i možete ga pronaći na svim modelima garderobe i asesoarima. Izuzetak nije ni obuća, a ove jesenje sezone u prvom planu i u vrhu popularnosti su modeli obuće koji su ukrašeni specifičnim printom, a to je zmijska koža. Gležnjerice, baletanke, štikle ili čizme – sve je veoma moderno i popularno, a može vam pomoći da vašem cjelokupnom stajlingu dodate dašak glamura te da izgledate veoma upečatljivo.

Baletanke


Jesen je gotovo i nezamisliva bez baletanki, pogotovo topliji jesenji dani. Udobne i moderne, baletanke veoma lako možete iskombinovati sa raznim modelima farmerica, suknji, pantalona i haljina, a veoma dobro će se uklopiti gotovo u svaki stajling te ih možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Ove jesenje sezone birajte baletakne u nježnim tonovima, ali ni sa crnim sigurno nikada nećete pogriješiti.

Čizme preko koljena


Nešto svježiji jesenji dani idealno su vrijeme i za jedan od najomiljenijih trendova, kada je u pitanju obuća, a to su čizme preko koljena. Veoma praktične i moderne, ove popularne čizme već par sezona su apsolutni hit, a to nije izuzetak ni ove jeseni. Idealne za kombinovanje sa mini suknjama i mini haljinama, jednako dobro se slažu i sa farmericama, helankama i uskim modelima pantalona. Velur ili koža? Prve su idealne za suve jesenje dane, a druge za nešto hladnije i kišovite (ove druge možete nositi i tokom zimske sezone).

Autor: minimagazin.info



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button