Vijesti

Nešić nakon protesta u Beogradu: Podrška Aleksandru Vučiću










Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić poručio je povodom demonstracija u Srbiji da je rušenje institucija svoje zemlje veleizdaja te da se patriotska opozicija sa vlašću takmiči u lojalnosti i poštovanju institucija države, ne ruši ih i ne promoviše vandalizam.

“Ako je ovo “Srbija protiv nasilja”, kakvi li bi bili da nisu samoproklamovani borci protiv nasilja?” napisao je Nešić na društvenoj mreži X.

Nešić je poručio opoziciji Srbije da gube svake izbore, jer narod osjeća da ne poštuju svoju zemlju, da joj nisu lojalni i da svjesno rade na destabilizaciji za ko zna čije interese.

“Nakon sinoćne sramote i nasilja, uvjeren sam da vam građani Srbije više ne bi dozvolili ni cenzus da pređete. Mirna i bezbjedna Srbija uvijek će poraziti onu nasilnu manjinu,” rekao je Nešić i uputio podršku institucijama Srbije i predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon hitne sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost da je pokušano nasilno zauzimanje institucija države Srbije, te poručio građanima Srbije da ne brinu, da je država ozbiljna i da će se suprotstaviti svima koji u ovom vide priliku da unište Srbiju i izbornu volju građana koji su svetinja.



Izvor
N1info.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button