Crna hronika

Imala je samo 35 godina: Predivna voditeljica poginula u bizarnoj nesreći













U bizarnoj saobraćajnoj nesreći proteklog vikenda ugasio se život voditeljice, YouTuberice i zvijezde Instagrama Emily Hartridge.

Mnogima omiljena Britanka preminula je u 35. godini života. Njeno tijelo nije izdržalo stravične povrede koje je zadobila prilikom saobraćajne nesreće koja se u petak dogodila na južnom dijelu Londona nedaleko od njenog doma, prenosi Večernji list.

35-godišnja voditeljica vozila se na svom električnom skuteru kada se u nju zabilo dostavno vozilo, a od siline udarca Emily je zadobila povrede koje su bile kobne.

Odmah nakon nesreće prevezena je u bolnicu, no spasa joj nije bilo.

Dan nakon nesreće članovi njene porodice potvrdili su tragične vijest na Emilynom službenom Instagram profilu kojeg prati gotovo 50.000 ljudi.

Pozdrav svima, užasno je ovo javiti na ovaj način, preko Instagrama, ali znamo da ste očekivali da ćete danas vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vam svima odjednom javimo. Emily je učestvoala u saobraćajnoj nesreći i preminula je. Voljeli smo je svim srcem i nikad je nećemo zaboraviti. Utjecala je na brojne živote i teško je zamisliti život bez nje. Bila je zaista posebna”, piše u posljednjoj objavi na njenom profilu ispod koje su se počeli nizati komentari neutješnih pratitelja.

Srce mi je slomljeno. Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo.Obožavala sam ju jer je zračila izuzetno pozitivnom energijom”, napisala je jedna od obožavateljica tragično preminule zvijezde društvenih mreža.

Emily je na svom YouTube kanalu kojeg je vodila pod imenom Emily Hart imala gotovo 350.000 pretplatnika, a svoje je pratitelje oduševljavala vlastitim YouTube Showom ‘10 Reasons Why’ iz područja lifestylea.

Dijelila im je savjete o zdravom životu, prehrani, putovanjima i ljubavnim odnosima, a nerijetko je progovarala i o vlastitim iskustvima. Nedavno je tako s javnosti podijelila i informaciju da se podvrgnula hormonskoj terapiji jer joj je velika želja bila ostvariti se u ulozi majke i sa svojim partnerom Jacobom Hazellom osnovati porodicu.

U svojoj voditeljskoj karijeri intervjuirala je neke od najpoznatijih glumaca današnjice poput holivudskih velikana Eddieja Redmaynea i Hugha Jackmana i Amande Seyfried.

Izvor: Večernji list



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button