Lifestyle

Srbijanski režiser spotova podržao Bajrami: Uvijek mi je prva čestitala slavu, muslimani su jako obazrivi










Srbijanski režiser spotova i fotograf Dejan Milićević nedavno je izrazio javnu podršku svojoj dugogodišnjoj prijateljici, pjevačici Selmi Bajrami, ističući njezinu otvorenost i toleranciju prema različitostima.

Tokom gostovanja u emisiji “Novo jutro”, Milićević je podijelio svoje iskustvo suradnje s Bajramijevom, naglašavajući njezinu otvorenost prema različitim vjerama i nacionalnostima.

“Dugo godina sarađujem sa Selmom i Selma je moja prijateljica. Ona nema problem s tim koje je neko vjere, nacijje. To mogu da tvrdim”, rekao je Milićević, ističući da je Selma uvijek bila među prvima koja bi mu čestitala pravoslavne i katoličke praznike.

Osim što je naglasio Selminu osobnu otvorenost, Milićević je istaknuo i općenitu srdačnost koju je doživio od pripadnika muslimanske vjeroispovijesti, navodeći da su oni često prvi koji čestitaju pravoslavnim vjernicima njihove praznike.

Unatoč političkim pitanjima koja su se pojavila u razgovoru, Milićević je naglasio svoju umjetničku ulogu i želju da se muzika koristi kao sredstvo povezivanja, izbjegavajući političke rasprave.

“Mislim da trebamo biti kakvi smo dosad uvijek bili – prema svima široke ruke i svima davati dobrodošlicu”, dodao je.

 

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button