Zanimljivosti i zabava

BAJAGA: Sreo sam je u gradskom prevozu i od tada se više nismo razdvajali













Poznati pjevač Momčilo Bajagić Bajaga nedavno je izjavio da je razlog zbog kojeg je opstao na muzičkoj sceni bila velika i bezrezervna podrška koju je dobijao od svoje supruge Emilije. Njihova ljubavna priča je jako zanimljiva, obzirom da je svoju buduću suprugu Emiliju upoznao u aubusu gradskog prevoza.

-U busu sam je prvi put pitao da li bi htjela da izađe sa mnom u nedjelju, a ona mi je odgovorila da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo čudno, jer, ko ne izlazi nedjeljom- rekao je Bajaga, dodavši kako su kroz par nedjelja počeli izlaziti.
U jednom od ranijih intervjua, Bajaga je govorio o počecima svoje karije, periodu nastanka “novog talasa” te svom odnosu sa Emilijom kojoj nije bilo lako biti djevojka muzičke zvijezde.
-Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnijela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe, istakao je Bajaga.
Osim javnih nastupa i koncerata, Bajaga se ne pojavljuje često u medijima. Svoju privatnost i porodični mir čuva za sebe, a svojevremeno je izjavio da su njegove najljepše pjesme bile plod ljubavi, a Emiliji ih je najviše i posvetio. Momčilo i Emilija u braku su od 1989. godine, a imaju i dvoje djece, sina Marka i kćerku Anđelu.


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button