Promo

Iskoristite posebne pogodnosti – kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga ljepšim nego ikada prije!













U našim domovima provodimo veliki dio svog vremena, te je itekako važno da to bude prostor u kome se osjećamo lijepo i udobno. Svakodnevno ih oplemenjujemo i činimo da budu estetski i funkcionalno u skladu sa našim afinitetima. Kompanija Samsung kroz inovacije svojih proizvoda čini da naša „četiri zida“ budu mjesto u kome su inspiracija i zadovoljstvo sveprisutni.

Kako biste svoj dom učinili takvim, iskoristite pogodnosti specijalne promocije gdje ostvarujete čak 25% uštede prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kao i frižidera u periodu od 01.10. do 14.11.2021. godine.

Hlađenje iz snova

Samsung Bespoke frižidere odlikuju vrhunske inovacije koje su kreirane kako bi pripremu i čuvanje hrane učinili kvalitetnijim, a pripremu obroka lakšim i prijatnijim. Frižider Samsung RS8000   nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija. Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem miješanja mirisa. Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapaju se u svaku vrstu enterijera.

Efikasno pranje veša

Niko ne voli trošiti previše vremena na pranje odjeće, pogotovo nakon pustolovina naših najmlađih. Zato bacite pogled na Samsung WW8500T mašinu za veš kako biste uistinu uživali u učinkovitom uklanjanju mrlja, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Naime, ova mašina pretvara deterdžent u mjehuriće, što pruža efikasnije uklanjanje mrlja nego kod tradicionalnih veš mašina, a pritom se štedi energija te čuva odjeća koja ne gubi svoju boju i teksturu.

Ekonomično sušenje

Veš je besprijekorno čist ukoliko se najprije opere u vrhunskoj mašini, a nakon toga osuši u mašini jednakih performansi. Vrhunska mašina za sušenje veša Samsung DV5000 posjeduje certifikat A++, kao i inteligentni sistem Optimal Dry sa senzorima za vlagu i temperaturu koji prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat. Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja, a dva alarma podsjećaju kada je potrebno da se očiste filteri i iregulatori toplote.

Iskoristite poseban popust na cijenu do 25% te učinite vaš dom ljepšim i udobnijim uz Samsung kućne uređaje i osigurajte 5 godina garancije na određene modele frižidera, mašina za veš, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisivača do 31. decembra 2021. godine prilikom korištenja popusta od 25%. Za više informacija posjetite www.samsung.ba.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button