Muzika

„Sky Summer Stage“ počinje u subotu 4. juna na krovu „Tuzlanke“










Serijal ljetnih koncerata i zabave na otvorenom, na krovu „Tuzlanke“ , koji  je i ove godine pripremila agencija „Zeus“  sa svojim partnerima i prijateljima, započinje u subotu 4. juna  Brown Sugar RNB zabavom. Ovo je napopularniji projekat ovog žanra, koji već dugi niz godina privlači publiku i garantuje sjajnu zabavu u dobrom ritmu.

„Sky Summer Stage“ nastavljamo novim spektaklom  Dženana Lončarevića, 18. juna. Za njegov prošlogodišnji nastup na krovu „Tuzlanke“, vladao je ogroman interes i tražila se karta više. Dženan Lončarević i ove godine obećava sjajnu energiju i veče koje će publika dugo pamtiti. Za ovaj koncert je i ove godine publika veoma zainteresovana, te je još jedna noć za pamćenje zagarantovana.

  1. dan mjeseca jula rezervisan je za novi rock spektakl i druženje legendarnog benda „Van Gogh“ sa tuzlanskom publikom. Stari znanci, u novom ambijentu i još jedna energetska, muzička eksplozija benda koji u Tuzli ima brojne poklonike.

Posebna poslastica nam stiže 20. avgusta  kada će na krovu „Tuzlanke“,  po prvi put,  nastupiti jedan od najznačajnijih bendova ex yu rocka – „Zabranjeno pušenje“. Nakon višegodišnje pauze Sejo Sexon i ekipa s velikim nestrpljenjem očekuju susret sa tuzlanskom publikom i obećavaju istinski spektakl pod vedrim nebom.

Možda će Vas zanimati i:

Agencija „Zeus“ posljednjih godina je mnogo radila na razvijanju novog koncepta zabave, priređujući različite događaje i koncerte na atraktivnim, novim lokacijama.

Krov „Tuzlanke“ je, uz fenomenalan pogled na cijeli grad, omogućio i odličan ambijent za sjajnu zabavu, pod vedrim nebom.

Limitirani broj ulaznica dostupan je na prodajnim mjestima:

TUZLA – CD Shop Sejo Vili Korzo – Buddy’s Gift Shop-Tuzlanka – Caffe Allegro – Stupine C2 |

GRAČANICA – Caffe Times Square ’92 | BRČKO –  Art Caffe Jazzwa | BIJELJINA – Caffe Aj Vam | LUKAVAC – BBCC

Dobro došli na Sky Summer Stage, novi koncept noćnog izlaska na najunikatnijoj lokaciju u Tuzli!!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button