Sport

Pjanić snimio i što nije smio, pa upozorio: Nije za gledaoce ispod 18! (VIDEO)










Do 35. titule prvaka Italije Bianconeri su došli pobjedom nad Fiorentinom od 2:1, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastalo je pravo ludilo.

Glavnu ulogu u snimcima iz svlačionice igrao je Miralem Pjanić. Objavio je bh. fudbaler nekoliko zanimljivih videa slavlja, a snimio je i ono što nije smio – potpuno gole saigrače koji slave.

“Upozorenje. Sadržaj nije za one ispod 18 godina”, napisao je Pjanić.

Možda će Vas zanimati i:

Miralem Pjanić ima ponude tri tima, cijena je nevjerovatna

Kako stvari stoje ovaj Scudetto bi mogao biti i posljednji u dresu Stare dame, jer se sve više spominje Pjanićev odlazak iz kluba.

Bh. fudbaler se u posljednje vrijeme povezivao sa transferom u Real Madrid. Navodno ga silno želi trener Kraljeva Zinedine Zidane, ali nije španski velikan jedini tim u kojem bi Pjanić mogao nastaviti karijeri.

Italijanski Rai tvrdi da su za usluge fantastičnog veznjaka zainteresovani još francuski prvak PSG, ali i minhenski Bayern, koji bi rado vidjeli bh. fudbalera u svojim redovima.

Međutim, cifira koju je postavio Juventus je zaista ogromna. Za usluge bh. veznjaka žele čak 130 miliona eura, ali vrlo je moguće da će ona biti nešto niža i da će Pjanić otići za oko 100 miliona eura.

Sportsport.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button