ArhivaLifestyleZanimljivosti i zabava

Izašao na sastanak sa djevojkom, a zatim joj napravio listu stvari koje treba promijeniti




“Znam da smo se vidjeli prije tri mjeseca, ali volio bih reći zašto se nisam javljao ranije. Imam nekoliko dobrih razloga, mislim da je naš izlazak mogao proći i bolje”, započeo je on poruku, dodavši da mu je žao ako se ona uvrijedi onim što će napisati.

Zatim je bez pardona nastavio sa izjavom kako joj ne bi škodilo da “izgubi koju kilu”. Dodao je kako je ona jako blijeda, te kako joj malo sunčanja ne bi škodilo.

Možda će Vas zanimati i:
Foto: Metro

“Obzirom da imaš velike grudi, ne bi ti škodilo da nosiš malo dublji dekolte. Trebala bi malo promijeniti stil i nositi odjeću koja više pristaje tvojoj liniji, ili bi trebala promijeniti stil. Kosu bi trebala promijeniti u normalnu boju, a preporučujem ti da staviš ekstenzije jer je duža kosa uvijek privlačnija”, pisao je.

Nastavio je rekavši kako bi trebala stavljati manje šminke i biti prirodnija, te kako bi trebala staviti filere u usne kako bi bila seksipilnija. Osim toga, naglasio je kako joj je potrebno više samopouzdanja.

“Budi malo obzirnija, mogla si me poljubiti, a ovako zbog tebe imam problema sa egom. Trebala bi manje pričati o svojoj prošlosti, nemoj se nuditi da plaćaš piće jer se ja onda osjećam glupo i neću da ti misliš da ja nemam novca da to platim”, napisao je.

Klix.ba


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button