Lifestyle

Tatjana Paunoski najavila “Dane fitnesa” u Bingo City Centru: Posjetioci mogu osvojiti vrijedne nagrade










U Bingo City Centru u toku je aktivacija “Dani fitnesa“ koja traje do 21. aprila i koja svim zainteresovanim posjetiocima omogućava besplatan savjet sa stručnim trenerima i nutricionistima, a moguće je i osvojiti besplatnu članarinu za teretanu ili fitness.

“To je druženje sa četiri fitness centra iz Tuzle. Sinoć smo imali prezentaciju ‘Body Control’ teretane gdje su se sa našim posjetiocima družili fitness treneri koji su radili prezentaciju svojih grupnih fitness programa. Oni su po cijeli dan tu, s tim da od 17 sati imaju prezentacije svojih programa gdje se naši posjetioci mogu pridružiti i osvojiti vrijedne nagrade. Večeras sa nama je fitnes studio ‘Life’ koji dodijeljuje 12 članarina. U četvrtak je prezentacija teretane ‘Jimmy's Jim’, a Petak je sa nama fitness studio ‘Fuke’. Osim toga, Bingo je obezbijedio 10 vaučera za kuglanu, a uz to dobije se i vrećica sa voćem”, rekla je za Kameleon Tatjana Paunoski iz kompanije Bingo.

Također, osim “Dana fitnesa”, od ponedjeljka pa do 29. aprila u Bingo City Centru očekuju vas “Dani piknika”, gdje će poslovni partneri kompanije Bingo predstaviti svoje proizvode, dok je u subotu, 29. aprila i takmičenje u stonom fudbalu, gdje će pobjednik osvojiti sve za prvomajski dernek.

Ovo je godina u kojoj treba da budemo najbolja verzija sebe. Zato iskoristite priliku da bez mnogo muke i napora budite fit tokom ljeta koje nam dolazi, a pored toga se super zabavite i osvojite vrijedne poklone za sebe i svoje najbliže.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button