LifestyleTehnologija

SAR-LIGHT TUZLA: 20 godina sa Vama!!!













Kada smo prije dvadeset godina počinjali ovu našu priču, nismo ni slutili da ćemo danas biti jedna od vodećih kompanija u BiH koja se bavi prodajom i montažom rasvjetne i audio opreme.

Počeli smo sada već davne 1996. godine kao vizija i san jednog čovjeka, Samira Rešića, koji je želio da svoja iskustva koja je godinama sticao radeći sa najeminetnijim stručnjacima iz ove oblasti u Evropi prenese i na teritoriji BiH.

samir

U ovih dvadeset godina “odradili” smo bezbroj koncerta, opremili smo vrhunskom audio i rasvjetnom opremom na stotine caffea, restorana, TV studija, kongresnih centara, pozorišta, hotela, diskoteka, škola, vjerskih objekata, tržnih centara, auto salona, prezentacijskih prostora… ali ono što nas odvaja od ostalih je to, da smo svakom poslu pristupali sa istim entuzijazmom i žarom, bez obzira o kom se objektu radi.

Svaki naš klijent je NAŠ najbitiniji klijent – to je moto i naš princip djelovanja zbog koga možemo slobodno reći da smo već 20 godina uz vas!

sar light 4

Svoje poslovanje smo godinama širi i prilagođavali našem tržištu, tako da bi vam pružili baš ono što vam je potrebno iz ovog našeg sektora djelovanja.

Generalni smo zastupnici mnogobrojnih svjetskih brendova za područje BiH. Nabrojaćemo samo neke od njih koji su zahvaljujući nama pronašli mjesto u vašim životima. Već dugi niz godina surađujemo sa kompanijom KARMA, čija je audio oprema zahvaljujući najboljem odnosu cijene i kvaliteta postala omiljena među muzičarima. Generalni smo zastupnici i kompanije SICA, najkvalitetnijih svjetskih zvučnika za BiH. I najbolji gitarski zvučnici kompanije JENSEN takođe su u našoj ponudi. Naša dugogodišnja saradnja sa kompanijom P.AUDIO rezultirala je velikim brojem njihovih razglasnih sistema u BiH.

sarlight 2

Osluškujući potrebe tržišta i odgovoarajućim vašim zahtjevima, razvili smo i ponudili na tržištu naše sopstvene dvije robne marke: PA – systems  i EASY – light. PA – systems su 100 V razglasni sistemi, idealni za poslovnu upotrebu, a EASY – light, predstavljaju LED reflektore i svjetlosne efekte pogodne za razne namjene.

Vodeći se potrebama tržišta počeli smo i ekskluzivnu saradnju sa jednim od najvećih svjetskih proizvođača LED rasvjete, kompanijom V-TAC koju zastupamo za naše tržište.

sar light 3

U našem maloprodajnom objektu koji se nalazi u PZC Stupine u Tuzli, muzičari mogu pronaći za sebe instrumente te binsku i prateću opremu najpoznatijih svjetskih marki: KORG, Marshal, Fender, Shure … i to po najpovoljnijim cijenama.

I nakon 20 godina osjećamo se kao da je sutra naš prvi dan u poslu i tako ćemo mu i pristupiti… zato vam spremamo još mnoga iznenađenja u narednom periodu.

Vaš SAR-light



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button