Big Bang #HerojiGeneracijeFestival mladihIstaknuto

Zvanično je krenulo online glasanje za BigBang – Kanton Sarajevo
Preko 50 mladih ljudi pred kojima je preuzimanje pune odgovornosti za budućnost BiH, združivanje novih ideja, koncepata, dobrih vibracija, neopterećeni prošlošću, u narednom periodu će ispričati svoje inspirirajuće priče kroz Kameleon medijsku platformu i BigBang projekat.

U prošloj sedmici su zatvorene prijave za Kanton Sarajevo, a također su objavljeni profili svih prijavljenih kandidata/kinja na web stranici www.bigbang.kameleon.ba.

Radio Kameleon će u narednom periodu kroz web i društvene mreže predstaviti motivirajuće priče preko 50 BigBang kandidata/kinja sa područja kantona Sarajevo, a nakon toga vršiti odabir “30 ispod 30”. (30 kandidata/kinja ispod 30 godina).

Možda će Vas zanimati i:

ONLINE GLASANJE JE OTVORENO!!!

Svi kandidati/kinje su objavljeni na zvaničnoj stranici projekta www.bigbang.kameleon.ba gdje možete iskoristiti po jedan glas u svakoj od ukupno 10 kategorija.

Odabir za dobitnike priznanja će se birati žiriranjem kao i vašim online glasovima. Specijalni žiri će sačinjavati predstavnici Vlade Kantona Sarajevo i predstavnici organizatora projekta.

Glasati možete klikom OVDJE

Svečana dodjela priznanja kao pečat na cjelokupan projekat će se održati u drugoj polovici septembra u Sarajevu.

Do tada pogledajmo neke momente sa svečane dodjele priznanja u Tuzli 2020. godine:Možda će Vas zanimati i:

Back to top button