Tuzla

Više od 10.000 posjetilaca u tri dana na Sajmu kafe i čokolade u Tuzli
Druženjem i degustacijama u subotu je završen prvi Sajam kafe i čokolade u Tuzli. Manifestaciju u organizaciji UG Activus za nepuna tri dana posjetilo je više od 10.000 gostiju i svi su bez iznimke bili prezadovoljni ponudom te kušanjima kafe i čokolade, ali i ostalih slastica u okviru Sajma.

Veliki broj popratnih dešavanja oduševio je sve, tako su nam juče u okviru Family dana u gostima bili i učesnici festivala dječije pjesme „Majski cvijet“, književnica Lana Kamberović sa „Laninom bajkom“, ekipa ProFun Eventsa sa Face Paintingom, ali i mališani iz NK Dinamo iz Zagreba koji su došli na MI99 palačinke.

U subotu je u Richmond Park školi u okviru Sajma organizovan i Kviz za srednjoškolce sa Deanom Kotigom, dok je večernje izdanje kviza još jednom napunilo kompletnu dvoranu HKC-a „Sveti Franjo“ u Tuzli.

Možda će Vas zanimati i:

Prvo mjesto na Kvizu druge večeri (nagrada 500 KM + pokloni) osvojila je ekipa „Miješano meso“, drugo je osvojila ekipa „Kvizim po mahali“ (nagrada 300 KM + pokloni) dok su treće mjesto podijelile ekipe „Song“ i „Kotiga strpo“ (nagrada 200 KM + pokloni).

  • Želimo izraziti najiskreniju zahvalnost svima koji su doprinijeli uspjehu 1. Međunarodnog Sajma Kafe i Čokolade u Tuzli i nezaboravnom druženju sa našim prijateljem Deanom Kotigom.

Hvala vam što ste svojim prisustvom obogatili našu manifestaciju, dijeleći svoje znanje, proizvode i strast prema kafi i čokoladi. Posebnost i bogatstvo ove manifestacije jesu prijateljstva koja smo stekli – poručili su organizatori manifestacije.

I na samom kraju potvrdili su nam i informaciju koju smo mogli i pretpostaviti … pripreme za 2. Međunarodni sajam kafe i čokolade u Tuzli su već počele!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button