Kultura2Super vodič - Gdje izaćiTuzlanski kanton

Večeras u lukavačkom BBCC klubu nastupa Omer Hodžić sa svojom Stand Up komedijom “Normala”

Večeras će se u lukavačkom BBCC   u 21 sat održati nastup  će stand up komičara iz Mostara. Komičar Omer Hodžić predstavit će se publici sa njegovim showom “Normala”.

Omer Hodžić je Stand-Up komičar iz Mostara. Ima 28 godine i preko 700 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike.

Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja Show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020) .

Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

Omerov cjelovečernji show “Normala” je skupina njegovih najboljih materijala nastalih proteklih godina, a bavi se društveno bitnim temama, kritikom društva, ali i sitnim opservacijama stvarnosti koje može primjetiti samo oko komičara. Njegov nastup u svakom formatu, pa tako i kada izvodi svoj One Man Show, čini posebnim veliki procenat improvizacije i interakcije sa publikom tako da ni jedan nastup nikada nije potpuno isti. Publiku na ovom Shou očekuje sigurno mnogo smijeha, ali nemojte se iznenaditi ako i vas proba ukomponirati u svoju izvedbu.

Omer Hodžić za sebe kaže da je jako socijalno retardiran. Toliko da ni u komunizmu ne bi imao drugove.

Ulaznice za ovu Stand Up komediju koštaju pet KM.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button