KulturaMuzikaPreporučujemoTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Večeras: Ne propustite vrhunske izvedbe na Godišnjem koncertu Srednje muzičke škole ‘Čestmir Mirko Dušek’
Uzbudljiva večer klasične muzike je pred nama! Srednja muzička škola “Čestmir Mirko Dušek” Tuzla sa zadovoljstvom najavljuje svoj godišnji koncert koji će se održati večeras u Hrvatskom kulturnom centru Tuzla.

Kao jedan od vrhunaca školske godine, godišnji koncert donosi priliku da se istakne ljepota klasične muzike i sjaj talentiranih učenika i profesora. Koncert će početi u 20 sati, i tačno tada će se otvoriti vrata za posjetitelje koji žele biti dio ove svečane večeri.

Hrvatski kulturni centar Tuzla će poslužiti kao savršeno mjesto za ovaj muzički spektakl. Prostor je posebno odabran kako bi stvorio atmosferu koja će dodatno obogatiti vaše iskustvo. Stoga vas pozivamo da se pridružite uživanju u večeri prepunoj melodija i izvanrednih izvedbi.

Ovaj koncert nije samo za ljubitelje klasične muzike, već za sve one koji cijene umjetnost i talent mladih. Vaša podrška je neizmjerno važna te služi kao inspiracija za mlade učenike. Stoga vas pozivamo da dođete s prijateljima i porodicom, i zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo.

Vidimo se večeras, 15.06.2023. godine u Hrvatskom kulturnom centru Tuzla, s početkom u 20 sati! Program možete pogledati na fotografijama ispod.

Za više informacija posjetite facebook ili web stranicu Srednje muzičke škole “Čestimir Mirko Dušek” Tuzla.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button