BiHSportTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Tuzla: Usavršite trenerske vještine i proširite svoje znanje na 3. International Basketball Coaches Clinic
Usavršite svoje trenerske vještine i proširite svoje znanje na predstojećoj 3. Internacionalnoj košarkaškoj trenerskoj klinici Tuzla 2023.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da učestvujete na jedinstvenom događaju prilagođenom košarkaškim trenerima. Planirana za 16. i 17. septembar 2023. godine, u maloj dvorani SKPC Mejdani u Tuzli, ova klinika obećava okupljanje košarkaških uma kao nijedna druga.

Klinika se ponosi impresivnim nizom karakteristika osmišljenih kako bi obogatile vaše trenersko iskustvo:

6 Uglednih Predavača: Učite od najboljih jer će šest izvanrednih predavača podijeliti svoje uvide i iskustva, pružajući vam priliku da direktno upijate dragoceno znanje od profesionalaca.

10 Praktičnih Radionica: Zaronite u seriju od 10 interaktivnih radionica koje pokrivaju različite aspekte košarkaškog treniranja. Ove sesije su osmišljene kako bi vas osnažile sa konkretnim strategijama i tehnikama.

Sveobuhvatni paket za trenere: Kao učesnik, dobićete riznicu trenerskih resursa, uključujući specijalno dizajniran ruksak za trenere ukrašen emblemom 3. Internacionalne Košarkaške trenerske klinike Tuzla 2023. Opremite se sveobuhvatnom sveskom sa dijagramima košarkaških terena i dovoljno mesta za vaše beleške.

Video materijali: Pristupite video snimcima svih 10 radionica, osiguravajući da možete ponovo pregledati i utvrditi svoja saznanja.

ARDU SPORT suveniri i pokloni sponzora: Ponesite kući suvenire koji slave događaj i njegove sponzore, obogacujući vaše iskustvo.

Personalizovana akreditacija: Dobijte zvaničnu akreditaciju sa vašim imenom i prezimenom, označavajući vaše aktivno učešće.

Certifikat o učešću: Zaradite sertifikat koji potvrđuje vašu prisutnost i angažovanje na 3. Internacionalnoj Košarkaškoj Trenerka Klinici Tuzla 2023.

Osvježenje: Uživajte u sendvičima i vodi koji će biti obezbeđeni oba dana klinike kako biste ostali energizovani i osveženi.

Vaučeri sa Popustima: Iskoristite vaučere koji vam nude 20% popusta na obroke u restoranu SEZAM.

Ako ste entuzijastični košarkaški trener koji želi da učestvuje na 3. Internacionalnoj košarkaškoj trenerskoj klinici Tuzla 2023, imajte na umu da se prijave prihvataju isključivo putem e-maila. Kao i prethodnih godina, samo akreditovani košarkaški treneri će moći prisustvovati radionicama.

Prijaviti se možete putem sledećih e-mail adresa:  sobascet@live.com, basketballclinicabc@gmail.comMožda će Vas zanimati i:

Back to top button