IstaknutoTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Tuzla: Bingo časti, Enis se folira!


Dragi naši, danas imamo jednu važnu poruku za vas. Iz Binga poručuju da su odlučili odgovoriti na brojne upite i dovesti Enisa u Tuzlu. Zabavna emisija „Bingo časti, Enis se folira“ je već 3. oktobra u našem gradu i to gdje drugo, nego u Bingo City Centru Tuzla.

Bingo i Enis vas pozivaju da budete dio 100% zabave i druženja koje će vam sigurno ostati u lijepom sjećanju jer obećavaju ludu atmosferu i nezaboravan dan.

Možda će Vas zanimati i:

Pored zabave, druženja i iznenađenja, posjetioci će moći bodriti timove koji će se u kvalifikacijskim igrama takmičiti za odlazak u finalnu emisiju. Takmičenje počinje već u 12 sati, a kako samo tri najspretnija tima prolaze u finalni krug takmičenja u kojem se bore za nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM, sigurni smo da će odabrane ekipe dati sve od sebe. Ipak, znajući da je upravo Enis domaćin zabave, sve koji se odluče pridružiti zabavi čeka puno smijeha, izazova i neočekivanih obrata.

Pored prilike da vide kako to izgleda kada Bingo časti, a Enis se folira, posjetioci će se sa svojim omiljenim glumcem moći družiti do kasnih popodnevnih sati.

Čini nam da sasvim dovoljno razloga da 3. oktobra u 12 sati dođete u Bingo City Centar Tuzla. Bingo i Enis vas čekaju.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button