TuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Teleperformance “Posao traži a leži na plaži”: Sjajan provod i aktivnosti za sve generacije na Panonskim jezerima

Danas su Panonska jezera u Tuzli bila centar zabave i pozitivne energije zahvaljujući događaju koji je organizovao Teleperformance pod nazivom “Posao traži a leži na plaži”.

Ovaj jedinstveni događaj okupio je raznoliku grupu posjetilaca, od najmlađih do onih sa zrelijim godinama, pružajući im nezaboravan dan ispunjen smijehom, igrom i iznenađenjima a najvažnije od svega ponudom za posao.

Za najmlađe pojsetioce, organizovane su brojne aktivnosti koje su ih oduševile i zadržale na nogama tokom čitavog dana. Poseban gost, Klaun Kiki, privukao je pažnju svojim umijećem face paintinga, pretvarajući male lica u šarene umetničke kreacije.

Uživanje u ukusnim poslasticama takođe je bilo neizostavni dio ovog događaja. Besplatne voćne salate su se dijelile posjetiocima, osvježavajući ih tokom toplih ljetnih sati.

Teleperformance je vodeća kompanija i globalni lider za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu.

Ovo je najjednostavniji i najugodniji način da pronađete idealan posao za sebe koji nudi izvrsne uslove i konstantne mogućnosti za napredak. Jedina bitna stvar je da znate njemački jezik i u roku od pola sata razgovora, posao može biti vaš.

Dakle, sjajni uslovi rada, radna atmosfera bez stresa, mogućnost napredovanja a plata iznad prosjeka.

Teleperformance će biti na Panonskim jezerima i sutra od 10:00 do 18:00 sati gdje vas čeka sjajna ponuda za posao i mnoštvo zabave!

Više informacija pronaći ćete na  www.TP-BiH.com ili pozivom na +387 60 344 3907 ili +387 61 460 908. Zapratite ih i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button