BiHGdje izaćiZanimljivosti i zabava

Srce Krajine Vas zove: Fantastičan početak ljeta obilježite na muzičkiom festivalu Zlatna NitSrce Krajine vas zove! Fantastičan početak ljeta obilježite na muzičkiom festivalu Zlatna Nit koji se održava od 08 do 10. jula.

Music fest Zlatna Nit ulazi na velika vrata festivalske scene. Velika imena, mladi bendovi i vrijedne nagrade su samo mali dio ovog festivala.

Ono što će zagolicati maštu mnogih jeste nastup Dubioze Kolektiv koja ove godine obilježava svoj 20. rođendan i to baš na ovom festivalu. Pored Duobioze na programu možete pronaći i ostale zvijezde iz regiona kao što su S.A.R.S, Opća Opasnost, Let 3, Helem Nejse, Divlje Jagodine, Zona Isključenja, te The Croatian Pink Floyd Show.

Možda će Vas zanimati i:

Visoki standardi, fantastična organizacija i sam program festivala obećavaju nezaboravan provod.

Pored navedenih izvođača priliku na sceni će dobiti i mlađi bendovi iz BiH i regiona koji će svojim nastupima svakako otvoriti vrata muzičke scene. ZoNa zabave ne prestaje tu, nakon svakog koncerta nastupit će i kvalitetni after partiji koje će začinti fantastičan line-up DJ-eva sve do jutarnjih sati.

Program festivala zadovoljit će ukus svih generacija od mladih pa sve do seniora.

Ako ste za tri dana i noći  lude zabave, rafting fantastičnim kanjonom Une, biciklizam ili hiking onda ne smijete propustiti Music Fest Zlatna Nit.

Smješten u prirodnoj idili Unsko sanskog kantona tačnije 4km od Bosanske Krupe, okružen šumama i mirom Music Fest Zlatna Nit je odredište sa kojim ne možete pogriješiti.

Više informacije o programu festivala, kupovini karata i ostalnim pogodnostima, možete pronaći na web stranici festivala www.musicfestzn.org , kao i na društvenim mrežama, Instagram  i Facebook.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button