Lifestyle

Seka Aleksić otkrila koji bh. pjevač ju je podržao kada su je napali da je debela: Raspala sam se od plakanja
Seka Aleksić je na Twitteru otkrila koji bosanskohercegovački pjevač ju je podržao kada su je mediji napadali da je debela.

“Jednom davno, kada su svi mediji napadali ovu osjetljivu i ranjivu dušu da bi trebala da smrša, pitali su Čolu šta misli o meni… Novine Scandal… On me toliko nahvalio da je bilo neprijatno! Voljela sam ga i prije toga, od tada, a ima 15 godina, jedan dio mog srca ima mjesto i za njega. Raspala sam se tada od plakanja i sreće”, napisala je.

Također je navela kako joj je neostvarena želja da joj Zdravko Čolić zapjeva “Sinoć nisi bila tu” na rođendanu te pitala da li ga neko poznaje.

“Možda se Čola sažali pa obavi jedan blok na rođendanu”, dodala je. Ona se nedavno u razgovoru za Telegraf.rs osvrnula na komentare fanova kako im fali “stara” Seka.

“Meni to često govore. Ja iz ove kože sada ne mogu nigdje drugo. Imam 42. godine, kada sam počinjala karijeru imala sam 19. Ipak je to velika razlika u godinama. U međuvremenu sam se ostvarila kao mama, trudna dva puta, to su neke prirodne stvari koje žena ne treba ni da krije ni da prikriva. Kilogrami i sve to sa čim se svi borimo, tj. ja, godinama, ne treba da budu degutantni. Sve treba upakovati da bude kulturno i lijepo. Naprimjer, Monica Bellucci je imala u svom životu izdanje kad je bila i deblja i mršavija, ali je uvijek bila lijepa i uvijek se dopadala muškarcima”, između ostalog je rekla.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button