Zanimljivosti i zabava

Schwarzenegger: Tko god kaže da raj postoji je lažov
Glumac Arnold Schwarzenegger podijelio je svoja mišljenja o životu nakon smrti. Arnie je rekao da kad čovjek umre nema više ničega. Za svakoga ko kaže da se nakon smrti ide u raj kaže da je “jebeni lažov.”

Naime, dok je davao izjave za Interview Magazine upitan je: “Šta nas čeka u budućnosti?” Na to je Arnold rekao: “To me podsjeća na pitanje Howarda Sterna. ‘Recite mi guverneru, što se događa s nama kad umremo?’ Rekao sam: ‘Ništa. Dva metra si ispod zemlje. Svatko tko ti kaže nešto drugačije je jebeni lažov.'”

“Tijelo kakvo sada vidimo nećemo vidjeti nakon smrti”

Možda će Vas zanimati i:

Schwarzenegger je dodao da ne znamo što se događa s “dušom i svim ovim duhovnim stvarima,” za koje nije stručnjak. “Ali znam da tijelo kakvo sada vidimo nikada više nećemo vidjeti,” kazao je.

Nakon što je raj nazvao fantazijom, dodao je: “Kad ljudi pričaju ‘vidjet ću ih opet na nebu’, to zvuči jako dobro, ali stvarnost je da se više nećemo vidjeti nakon što umremo. To je tužno.”

Otkrio je i što je za njega raj. “Za mene je raj mjesto gdje sam stavio osobu koju jako volim, koja je ljubazna, koja je velikodušna, koja je promijenila i moj i živote drugih ljudi. Držim ih na jednom mjestu u svojoj glavi, kao onaj prvi red koji imaš kod svih svojih prijatelja. I uvijek imaš dobar osjećaj kad ih se sjetiš,” rekao je.Izvor
Index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button