IstaknutoKultura

Sa medvjedićem Linom najbolja zabava na Sarajevo Film Festivalu za najmlađe

Tijekom jubilarnog 25. po redu Sarajevo Film Festivala, medvjedić Lino, maskota Podravkinog Lino branda, najmlađim će ljubiteljima filmova uveseliti boravak u kino dvoranama.

Prije projekcija filmova koje će se održati u Pozorištu mladih i Kinu Novi Grad, mališani će se moći družiti sa medvjedićem Linom, a uz ukusne degustacije Šumi i Lino proizvoda. Medvjedić Lino dočekat će najmlađe ljubitelje sedme umjetnosti već u subotu, 17.08., prije projekcije Kratkih filmova zakazanih za 12 sati, čije će prikazivanje biti upriličeno u Pozorištu mladih u okviru Dječijeg programa – Mini Arene. Dva dana kasnije, u ponedjeljak, za uzrast od 9 do 13 godina, prije prikazivanja filma Daniel u 17 sati, medvjedić Lino će zabavljati sve prisutne uz degustaciju a druženje će se nastaviti i u srijedu na istoj adresi i u terminu od 17 sati, kada će medvjedić Lino ispratiti gledatelje na projekciju švedskoga filma Sune protiv Sunea. Film govori o prvom danu škole i sudbonosnom susretu dva dječaka istoga imena. Lino zabava produljit će se i na četvrtak, 22.08. kada će u podne u Pozorištu mladih biti prikazan film Jacob, Mimmi i psi koji govore, latvijski film o dječaku Jacobu koji provodi nezaboravan tjedan na čuvanju kod rođaka.

Na radost mališana i onih malo starijih, medvjedić Lino će upriličiti i posjete kinu Novi Grad i to prije projekcija filma Pat i Mat: Zimska radost koji će biti prikazan u četvrtak, 22.08. u 18 sati u okviru Mini Arene. Film govori o zimskim avanturama dvojice nespretnih susjeda koji na domišljate načine pokušavaju prirediti proslavu Božića, a najmlađi će moći uživati u Šumi i Lino prozivodima i poslije prikazivanja filma.

Podravka već tradicionalno podupire Sarajevo Film Festival više od desetljeća, a osim pokroviteljstva nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film, Podravka će u finalnoj noći na Festivalskom trgu prirediti Prijem u čast pobjednika Festivala, gdje će, uz Vegetu Natur svim prijateljima, partnerima i sudionicima festivala nagraditi nepca ukusnim zalogajima iz Podravkine bogate kulinarske ponude.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button