Zanimljivosti i zabava

Roditelji pronašli bebu na hodniku, jako su se iznenadili kada su pogledali snimak (VIDEO)
Zbunjeni roditelji malenog djeteta koje je po noći samostalno otvaralo vrata i šetalo hodnicima ostali su šokirani nakon što su otkrili kako je njihovo dijete imalo čak dva partnera u “zločinu” – njihove preslatke zlatne retrivere.

Koristeći sobne sigurnosne kamere, zabilježili su drske psiće koje otvaraju vrata i igraju se s djevojčicom prije nego što je odvode u zajedničko lutanje hodnicima.

Djevojčica koja se navikla bježati iz sobe i istraživati kuću nakon što mama i tata otiđu krevet, zbunila je vlastite roditelje budući da je sama premala da bi otvarala vrata.

Odgovor na svoje pitanje su dobili nakon što su instalirali kamere kako bi promatrali svog malog “Houdinija” u akciji. Videozapis pokazuje dva psa koja su prvo otvorila vrata, a potom skočila na krevet kako bi probudili djevojčicu. Nakon što se malena razbudila, ponovno su ušli u sobu ohrabrujući dijete da ih slijedi.

Koristeći svoju igračku da si ublaži pad, djevojčica je skočila iz kreveta i zajedno s psima krenula u noćni izlet.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button