Sport

RK Sloboda dovela pojačanje iz Crvene Zvezde


Crveno- crni su zimsku pauzu iskoristili da se što bolje pripreme za predstojeće takmičenje u Evropi i bosanskohercegovačkoj ligi.

Redove Slobode je pojačao Nikola Grubić, dvadesetčetverogodišnjak koji igra na poziciji desnog beka.

Grubić dolazi iz RK Crvena zvezda, a nastupao je još za Luksemburg, Ohrid iz Makedonije, Dubočicu, a igrao je i četiri sezone u Partizanu.

„Kada sam se raspitivao za Slobodu čuo sam samo riječi hvale. Došao sam prvo na probu, odradio nekoliko treninga s ekipom i svi utisci su bili pozitivni, od momaka u ekipi, trenera, dobrog rada na treninzima… Ekipa se bori i u Evropi i za dobar plasman u domaćoj ligi, pretenduju na titule tako da mi se svidjela cjelokupna priča i sve te ambicije, kao i dobar rad u klubu. Sve su to pozitivne strane koje navedu igrača da dođe u neki klub“, naveo je Nikola.

Grubić je igrao evropsko takmičenje u Luksemburgu i Partizanu, gdje je s ekipom stigao do šenaestine finala.

„Naravno da je osmina finala sa Slobodom motiv više za svakog igrača. Izvanredna prilika da se dokažeš, nikad ne znaš šta ta utakmica može da donese. Svaki igrač, uključujući i mene, će pokušati svaku utakmicu da da sve od sebe i da se pokaže u što boljem svjetlu. Osmina finala uopšte nije mala stvar“, kazao je.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button