BiHIstaknutoTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Razgovor za posao uz odmor? Vidimo se ovog vikenda na Pannonici

Iako to da nek posao traži dok leži na plaži zvuči potpuno nemoguće ipak se radi o nečemu što se zaista dešava u Tuzli i ne želite to propustiti.

Ovog vikenda, 12. i 13. augusta na Panonskim jezerima čeka vas sjajna ekipa Teleperformance kompanije spremna da vam u veselom i relaksiranom raspoloženju ponudi posao.

Od svega što vam je potrebno to je samo njemački jezik.

Teleperformance je vodeća kompanija i globalni lider za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja.

Dakle, sjajni uslovi rada, radna atmosfera bez stresa, mogućnost napredovanja a plata iznad prosjeka.

Više informacija pronaći ćete na  www.TP-BiH.com ili pozivom na +387 60 344 3907 ili +387 61 460 908. Zapratite ih i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

Zato, ne budite stidljivi već posao tražite i pronađite dok na plaži ležite.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button