BiHVijesti

Predstavnici NiP-a i Naše stranke održali sastanak u Mostaru, moguć zajednički nastup na izborima
Predstavnici Naroda i pravde u Mostaru održali su sastanak s lokalnim odborom Naše stranke, a tema razgovora bila je nastup na lokalnim izborima 2024. godine.

Kako je saopćeno nakon sastanka, stavovi Naše stranke i NiP-a u Mostaru dodatno su usaglašeni.

“S obzirom da je NiP Mostar uvijek vodio transparentu politiku kako za javnost tako i za članove, saopštenjem želimo da jasno u javnost iznesemo informacije o mogućim koalicionim partnerima u Mostaru. Sastankom su stavovi NIP-a u Mostaru i Naše stranke dodatno usaglašeni, a što bi u konačnici moglo doprinijeti i eventualnom dogovoru ove dvije stranke o zajedničkom nastupu na izborima,” naveli su.

Možda će Vas zanimati i:

Također, ističu kako je NiP održao i dodatne sastanke s drugim strankama u Mostaru.

“Narod i Pravda Mostar će održati i dodatne sastanke sa drugim političkim subjektima u Mostaru koji će raditi sve suprotno od onoga što rade vladajuće stranke u Mostaru zadnjih tridesetak godina a o njihovom radu ili bolje rečeno neradu svjedočimo svaki dan. Mi nećemo ulaziti u nikakve dogovore s onim strankama ili pojedincima kojima je interes za trošenjem budžeta i raspodjelu pozicija važniji od interesa građana Mostara,” zaključili su.Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button