BiHGdje izaćiIstaknutoTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Posao traži a leži na plaži! Gdje to ima???

Teleperformance na Panonskim jezerima u Tuzli


Imamo uzbudljive vijesti za sve poslovne i plažne entuzijaste koji govore njemački jezik! Teleperformance, vodeći strateški partner svjetski poznatih kompanija u korisničkoj podršci, organizira spektakularan događaj na Panonskim jezerima u Tuzli, pod nazivom “Posao traži a leži na plaži!”

Događaj će se održati u subotu i nedjelju, 12. i 13. augusta 2023. godine, od 10:00 do 18:00 sati. Panonska jezera, poznata po svom predivnom uređenju i opuštenoj atmosferi, bit će savršeno mjesto za ovu nezaboravnu priču.

Možda će Vas zanimati i:

Teleperformance je odlučio pristupiti zapošljavanju i promociji na posve jedinstven način! “Posao traži a leži na plaži” je inovativni događaj koji ima za cilj privući nove talente u neformalnoj, zabavnoj i opuštenoj atmosferi.

Posjetitelji će imati priliku saznati više o Teleperformanceu, njihovim vrijednostima i mogućnostima zaposlenja, a sve to na plaži! Jedini uslov je da govorite njemački jezik.

Zabava i prilike za posao – Sve na jednom mjestu:

Teleperformance se ne samo brine o zabavi već i nudi posjetiteljima priliku da odmah apliciraju za posao, upoznaju se s njihovim stručnim timom i saznaju više o radu u njihovim moderno opremljenim uredima u Sarajevu. Bez obzira jeste li na odmoru ili tražite novu karijeru, ovo je događaj koji ne želite propustiti!

Dođite i zabavite se s Teleperformanceom!

Priuštite si nezaboravan vikend na Panonskim jezerima, spojite rad i odmor, i istražite svijet mogućnosti s Teleperformanceom. Svi su pozvani na ovaj jedinstveni događaj, bez obzira na dob ili prethodno iskustvo. Ne propustite priliku da saznate zašto Teleperformance ima najstrastvenije i najpozitivnije zaposlenike!

Očekuje vas mnoštvo zabave, igre, nagrada i navažnije, prilika za novi posao.

  • Datum: 12. i 13. augusta 2023.
  • Vrijeme: 10:00 – 18:00 sati
  • Mjesto: Panonska jezera, Tuzla

Za više informacija:  posjetite www.TP-BiH.com  ili pozovite +387 60 344 3907 ili +387 61 460 908

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook: /TeleperformanceBiH  Instagram: @teleperformance_bih

Achtung, achtung! Teleperformance vas poziva na plažu, na Panonska jezera! Dođite, upoznajte nas i zabavite se dok tražite posao! Vidimo se tamo!

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button