Biznis

Popularni Brajlović iz Tuzle ponovo ulazi u ugostiteljstvo: Uskoro na neočekivanoj lokaciji

Novo poglavlje u karijeri

Tuzlak Mirza Brajlović, poznat po svom ranijem porodičnom biznisu – mesnici ‘Brajlović’ u 6. bosanskoj ulici u Tuzli, sada se priprema za novo poglavlje u svojoj kulinarskoj karijeri.

Nakon godina iskustva u tradicionalnom porodičnom poslu, odlučio je preći na otvaranje restorana u Švedskoj, zajedno s Mirzom Šoljaninom i Muhammedom Karaosmanom, javlja alfa tv.

Možda će Vas zanimati i:

Njihova ambicija je jasna: ponuditi nešto sasvim novo i jedinstveno, kako za dijasporu u Švedskoj, tako i za same Šveđane.

Ono što posebno ističe ovaj restoran je majstor svog zanata, Mirza Brajlović, čiji se kulinarski talenat i vještine ne mogu poreći. S njim nema kompromisa, i to će se sigurno osjetiti u svakom zalogaju.

Ovaj poduhvat će biti od velike važnosti za naše ljude u Švedskoj, pružajući im mogućnost da uživaju u autentičnom okusu domovine, ali također će privući i same Šveđane koji cijene kvalitetnu hranu i gostoprimstvo.

Ako je Mirza ranije svom radniku poklonio auto kao znak pažnje i zahvalnosti, možemo biti sigurni da će i ovaj restoran biti ispunjen toplinom i pažnjom prema svakom gostu.

Osim toga, Mirza Brajlović, Mirza Šoljanin i Muhammed Karaosman, također su strastveni muzičari, što će sigurno dodatno obogatiti atmosferu njihovog restorana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button