SvijetZanimljivosti i zabava

Policija intervenirala u Rihanninoj kući, na posjed joj upao tip i pokušao je zaprositi
Policija je morala intervenirati u domu američke pjevačice Rihanne nakon što joj je na posjed upao nepoznati čovjek i pokušao ju zaprositi.

Glasnogovornik policije u Los Angelesu rekao je da su morali uhititi čovjeka koji je u četvrtak oko 12 i 30 ušao na posjed R&B pjevačice na Beverly Hillsu, prenosi Page Six.

Čovjek je navodno doputovao s drugog kraja SAD-a, iz Južne Karoline, kako bi zaprosio Rihannu, ali, srećom, pjevačica ima vrlo dobro osiguranje i policija je brzo intervenirala. Na imanje joj je upao odjeven u crvenu trenirku s kapuljačom, a policija ga je odvela u lisicama.

NYPD

Međutim, kako nije stigao dalje od prilaza njezine kuće, u policiji je bio samo ispitan i potom pušten. Za sada je, isto tako, nepoznato je li Rihanna, koja je usput rečeno trudna i čeka drugo dijete s ASAP Rockyjem, bila kod kuće i svjedočila ovom uznemiravanju.

Spomenimo kako ovo nije prvi put da se Rihanna susreće s uhodama. Čovjek po imenu Eduardo Leon uhićen je 2018. godine nakon što je provalio u dom Rihanne i tamo čekao 12 sati da se pjevačica ukaže. Srećom, tada Rihanna uopće nije bila u LA-u i njezini su asistenti nabasali na Leona koji se krio u kući.Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button