IstaknutoKameleon projekti

Pogledajte agendu 7. Festivala savremene žene u Tuzli
Festival savremene žene je globalni događaj posvećen osnaživanju, motiviranju i podršci ženama koji se sedmi put održava od 6 do 9. juna 2024. godine. Ovogodišnji festival, smješten u Tuzli – gradu ženskog uspjeha i kreativnosti, donosi bogatu agendu inspirativnih govora, panela i sesija koje će oblikovati budućnost ženskog liderstva.

S ponosom objavljujemo agendu festivala, pružajući posjetiteljicama i posjetiteljima mogućnost da istraže sve sesije, panele i govornice koje će im pomoći u ličnom i profesionalnom rastu. Naša web stranica nudi detaljan pregled programa, omogućavajući vam da planirate svoj boravak i maksimalno iskoristite svoje iskustvo na Festivalu.

Kroz dinamične diskusije i inspirativne priče, Festival će slaviti uspjeh potičući žene da preuzmu inicijativu i nastave biti pokretačice pozitivnih promjena u svojim zajednicama. Festival nije samo događaj – to je platforma za povezivanje, učenje i inspiraciju, koja će oblikovati budućnost ženskog liderstva.

Pridružite nam se na sedmom Festivalu savremene žene u Tuzli i budite dio velike mreže žena koje se hrabro bore za promjene.

Za više informacija i za pregled programa, posjetite našu web stranicu ovdje.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button