BiHPromo

Omega shop u Gradišci obilježava osmu godinu postojanja

Čekaju vas iznenađujuće niske cijene i pokloni za najbrže kupce


Povodom obilježavanja osme godišnjice Omega shopa u Gradišci –  za sve kupce smo pripremili iznenađenje!

U ponedjeljak, 29. maja u Omega shopu na adresi Ljevičanska bb, Gradiška vas čekamo  da zajedno proslavimo rođendan! Poklon ne morate ponijeti. Ovog puta mi vama poklanjamo 15 % popusta na cjelokupni neakcijski Beko i Grundig asortiman, za sve vrste plaćanja.

Omega Shop Gradiška  otvoren je 29. maja 2015. godine kao prva poslovnica na tom području, a godinama je taj broj porastao na 38 shopova širom Bosne i Hercegovine i jedan web shop. Prostire se na 180 kvadratnih metara i pod upravom je kompanije Omega d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik brendova BEKO i GRUNDIG za BiH.

Omega shop je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO i GRUNDIG, te malih kućanskih aparata. U ponudi možete pronaći širok asortiman Beko samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, električni štednjaci, ugradbena tehnika, kao i LCD, plazma i klasične televizorie male kućanske aparate i slično. Više od 1.000 različitih proizvoda predstavljaju širok izbor čak i za Vaše najzahtjevnije potrebe.

Beko pripada Arcelik grupaciji i jedan je od vodećih brendova u Evropi po tržišnom udjelu za bijelu tehniku.

Beko se trenutno prodaje u preko 100 država svijeta, a proizvodi ovog brenda se koriste u milionima domaćinstava. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i zelenu tehnologiju. Da je Beko pametan izbor potvrđuju naši mnogobrojni zadovoljni korisnici.

Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama koje se neprestano usavršavaju.

Osim Beko i Grundig proizvoda u Omega shopu možete kupiti Samsung, Rowenta, Philips, Electrolux i Tefal proizvode koji su svima već dobro poznati kao odlični saveznici u domaćinstvu.

Posjetite nas od 29. – 31.5.od 9:00 – 20:00 i uveličajte sa nama ovaj važan dan!

Vaš Omega shop! Možda će Vas zanimati i:

Back to top button