BiHPromo

Omega d.o.o. otvorila vrata 38 poslovne jedinice

OMEGA SHOP Prijedor 3


U srijedu 08.03.2023. godine, Omega d.o.o. je otvorila novi ekskluzivni Omega shop u Prijedoru koji se nalazi na adresi Vidovdanska bb, Prijedor (TC Belamionix).

Omega d.o.o. je lider na BH tržištu bijele tehnike i potrošačke elektronike, te kao generalni uvoznik brendova Beko i Grundig svoje proizvode plasira na tržište kroz 38 maloprodajnih objekata i mrežom preko 150 distributera širom BiH.

Možda će Vas zanimati i:

U skladu sa svojim sloganom „Mjesto sigurne kupovine“ Omega d.o.o. svojim potrošačima pored ponude uređaja vrhunskog kvaliteta pruža i niz postprodajnih usluga kao što su besplatna dostava, unošenje aparata u stan te servisnu podršku tokom garantnog perioda kroz vlastitu servisnu mrežu.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa možete pronaći veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i uređaje brendova Samsung, Tefal, Rowenta, Electolux, Philips te peći na čvrsto gorivo Alfa plam.

Kupovina u Omega shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi sa kojima Omega d.o.o. ima ugovor, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste

Povodom otvorenja, u Omega shopu Prijedor pored redovnih mjesečnih akcija kupci ostvaruju i 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman. Najbrži kupci na poklon dobijaju mali kućanski aparat brenda Beko ili Grundig, a sve kupce očekuje lijepo druženje. 

Hvala vam na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i pozivamo vas da posjetite novi, treći po redu, Omega shop u Prijedoru – poručili su iz Omega d.o.oMožda će Vas zanimati i:

Back to top button