BiHVijesti

Oglasio se i Cetinski o koncertu koji je digao dosta prašine: Eto i meni da neko zabrani nastupNakon nedavne sjednice Gradskog vijeća u Sarajevu, na kojoj je odlučeno da dio sredstava namijenjenih za obilježavanje 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u gradu neće biti uplaćen za koncert Tonyja Cetinskog, poznati pjevač se oglasio povodom navodnog otkazivanja koncerta.

Iako su mediji ranije izvijestili da će koncert biti vjerojatno otkazan zbog problema s financijama, Tony Cetinski tvrdi da još uvijek nije primio službenu potvrdu o otkazivanju.

“Eto da i mene neko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem sa otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide,” izjavio je pjevač.

Tony je također najavio svoj koncert u Areni Zagreb, koji će se održati na njegov rođendan 31.5. 2024. godine, te je pozvao sve narode i entitete s ovih prostora da mu se pridruže jer “naša je deviza samo ljubav.”

Osim toga, pjevač je najavio i novi duet s bh. pjevačem Adiom Šošetom.

“Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše,” dodao je.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button