BiznisTuzlanski kanton

Novi Impakt inkubator je tu! Za najbolje ideje finansijska podrška u iznosu od 19.999,00 KM

Novi program akceleracije biznisa

Za sve vas koji ste razmišljali o pokretanju biznisa, imate neku ideju ili ste se skoro registrovali i koji želite unaprijediti poduzetnične vještine, naučiti kako da pišete poslovni plan i kako da učinite vaše ideje održivim i uspješnim biznisima, Impakt inkubator je tu!

  • Želite ojačati vlastite poduzetničke i menadžerske vještine?
  • Imate ideju za akceleraciju biznisa ?
  • Želite li osvojiti nova tržišta ili unaprijediti trenutnu prodaju?
  • Unaprijediti vlastiti start-up biznis kroz nove proizvode / usluge, digitalizaciju poslovanja, e-commerce, jačanje konkurentnosti, uvođenje novih tehnologija?
  • Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa?
  • Upoznati se i umrežiti sa drugim poduzetnicima i uspješnim privrednicima?
  • Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje?

Novi program akceleracije biznisa s ciljem ubrzanog razvoja namijenjen je biznisima starim od 12 do 42 mjeseca sa područja Tuzlanskog kantona.

Možda će Vas zanimati i:

Kroz program se jačaju poduzetničke i menadžerske vještine, pomaže „osvajanje“ novih tržišta i/ili unapređenje prodaje, pruža  stručna podrška kako bi biznisi unaprijedili svoje biznise kroz nove proizvode/usluge, digitalizaciju poslovanja, uvođenje novih tehnologija.

Impakt inkubator pruža podršku svima koji imaju ideju za akceleraciju biznisa, a osigurana je i finansijska podrška za najbolje i najupornije u iznosu od 19.999,00 KM.

Kako aplicirati na Program?

Prijave i dokumentacija tražena Javnim pozivom podnose na jedan od sljedećih načina:

  1. Lično ili poslati preporučenom poštom u zatvorenoj koverti na adresu:

Investicijska fondacija Impakt, Šibenska 3, 7100 Sarajevo, sa naznakom: Prijava na Javni poziv za odabir korisnika Progama IMPAKT Akcelerator na području Tuzlanskog kantona. Na poleđini koverte obavezno navesti naziv podnosioca prijave, adresu i kontakt telefon.

Svi aplikanti koji svoje prijave budu dostavljali elektronskim putem prilažu dokumentaciju skeniranu u boji, a u slučaju odobravanja njihovog učešće u IMPAKT Akceleratoru na području Tuzlanskog kantona, imaju obavezu dostavljanja i štampane dokumentacije, u skladu sa zahtjevima iz Javnog poziva.

Prijave na odgovarajućem prijavnom formularu podnose se najkasnije do petka, 29.12.2023. godine, što je ujedno i posljednji dan za podnošenje prijava.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button