Arhiva

NAJVEĆI ROCK BENDOVI REGIJE NA OVOGODIŠNJEM MUSIC FESTU ZLATNA NIT


Iako u svom prvom izdanju, Music Fest Zlatna Nit koji se ove godine održava od 8. do 10.juna/lipnja u sklopu resorta Zlatna Nit – Bosanska Krupa, prevazilazi sva očekivanja.

Trodnevni lineup je već upakovan sa najboljim regionalnim izvođačima, a pored večernjih koncerata, organizatori su pripremili i posve drugačija dnevna dešavanja, tako da će posjetioci uživati u tri dana cjelodnevne vrhunske zabave.

Možda će Vas zanimati i:

Tri stagea i čak 24 izvođača: Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Van Gogh, Let 3, Helem Nejse, Opća Opasnost, Divlje Jagode, Zona Isključenja, The Croatian Pink Floyd Show samo su neki od ovogodišnjih headlinera, a nakon vrhunskih koncerata, svako veče zabavu nastavlja DJ after party.

Izuzetno traženi kampovi

Iako je hotel Zlatna Nit već rasprodan,a apartmanski smještaji na području grada veoma traženi, puni sjaj festivala se doživljava odsjedanjem u kampovima festivala, što čini i glavni dio smještajnog kapaciteta ovog festivala. Dodatno zadovoljstvo pruža i sama lokacija, priroda u svom najčistijem obliku u resortu Zlatna Nit.

Kako direktor Music Fest Zlatna Nit kaže: “Interes publike iz cijelog regiona je ogroman, a najavio nam se i veliki broj motorista iz EU i regije. Veoma smo zadovoljni odazivom medijskih pokrovitelja i prijatelja projekta iz BiH, R.Hrvatske, R. Slovenije i R.Srbije. Sa naše strane smo i tehnički se potrudili da festival u svom prvom izdanju bude u rangu vrhunskih festivala.”

Ogroman interes Demo bendova

Posebnost Music Festa Zlatna Nit je što pored renomiranih regionalnih muzičkih izvođača, posjetioci će u dnevnom programu uživati u nastupima i takmičenju Demo Bendova iz cijelog regiona. Prijave su zatvorene, a žiri će zasigurno imati poteškoća u odabiru najboljih. Osigurane su i vrijedne nagrade, snimanje autorske pjesme i spota kao i ručno rađena gitara te mnoge druge, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na www.musicfestzn.org do 10. maja/svibnja 2023.godine.

Sve informacije o organizaciji dolaska, parkinga, prijevoza iz različitih gradova, paketa smještaja i ulaznica kao i iznenađenja koja još nisu objavljena, mogu se pronaći na Facebook i Instagram (ebmedovati linkove) profilima, kao i na oficijelnoj stranici festivala www.musicfestzn.org i na mreži kupikartu.ba

Ovogodišnja rock poslastica Music Fest Zlatna Nit zaista je vrijedna posjete.

#musicfestzlatnanit  #ZoNazabave  #budizivbudislobodan

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button