Tuzla

„Nahla“ Tuzla: U toku su prijave za besplatan seminar „Upravljanje vremenom i efikasno planiranje“

Za nezaposlene žene

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u okviru projekta “SpRETNA – unaprijeđenje znanja i vještina nezaposlenih žena“, kojeg podržava Grad Tuzla, organizuje besplatan seminar za nezaposlene žene „Upravljanje vremenom i efikasno planiranje“.

Dobra organizacija vremena nam pruža osjećaj zadovoljstva, ostvarujemo bolje lične rezultate, smajujemo nivo stresa i imamo više vremena da radimo ono što volimo.

Da bismo upravljali vremenom na način koji je zadovoljavajući za nas, potrebno je prvenstveno znati upravljati sobom stoga ćemo krenuti od životnih strategija i naše autentične ličnosti.

Seminar je namijenjen nezaposlenim ženama, ali i svim ženama koji žele da ulažu u vještine koje su im potrebne za napredovanje na tržištu rada.

U toku seminara ćete kroz diskusiju i interaktivne vježbe se fokusirati na:

1. Postavljanje ciljeva

2. Tačnu odredbu na šta trošimo vrijeme

3. Određivanje prioritet

4. Kreiranje individualnog plana za svaku od vas i

5. Akciju

TERMIN SEMINARA: 09.12.2023. od 10.30 h.

Prijave moguće putem prijavnog formulara: KLIKNI OVDJE.

U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreiraju poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu.

Činjenje znanja dostupnim smatraju jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju posvećuju pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button