LifestyleZanimljivosti i zabava

Muškarac koji je skinuo 32 kilograma: “U dvije godine pojeo sam 2000 jaja”

Ross Macfarlane godinama je bezuspješno pokušavao smršavjeti. Prije dvije godine prebacio se na dijetu jajima i skinuo 32 kilograma.

“Htio sam skinuti kilograme jer sam imao visoki holesterol i povišen krvni pritisak. Nije uspijevalo, a onda sam se okrenuo dijeti bogatoj proteinima i novom režimu vježbanja”, ispričao je.

Možda će Vas zanimati i:

Prestao je jesti prerađenu hranu. Umjesto toga, u danu bi konzumirao šest jaja, što znači da je u dvije godine pojeo više od 2000 jaja. U samo 12 mjeseci vidio je značajnu razliku.

“Bio je to proces učenja, ali na mršavljenje ne treba gledati kao na dijetu, već kao na promjenu životnog stila. Sad sam samopouzdaniji, imam manje problema sa srcem, a razina kolesterola mi je u normalnim granicama. Gubitak kilograma bio je najbolja stvar koju sam ikad napravio”, pojasnio je.

Kad ga ljudi pitaju u čemu je tajna, kaže da je prilično jednostavan. Dan počinje s tri do šest jaja, za koja kaže da su zasitna, bogata proteinima i siromašna kalorijama, piše Daily Star.

“Svako može napraviti promjenu i nikad nije prekasno da se na nju odvažite. Naučio sam puno i to je najvrjedniji dio ovog iskustva”, zaključio je.

Kako danas izgleda Rossov jelovnik?

Doručak: tri do šest prženih jaja i espresso
Ručak: pileća salata
Večera: steak i povrće ili piletina s rižom
Užina: proteinska pločica
Pića: espresso, voda

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button