Tuzla

Motoklub “Geargrinder” ove subote nastavlja svoju veliku kampanjuMoto klub “Geargrinder” je 1. aprila započeo kampanju pod nazivom “Retrovizor + Žmigavac = Život”,a podjelom letaka uz pomoć pripadnika MUP TK biče nastavljena i ove subote 15. aprila 2017. godine.

“Nakon podjele letaka na lokaciji kod stare Muziče škole u Tuzli, nastavljamo sa predavanjima i radionicama u tuzlanskim srednjim školama te praktičnim pokaznim vježbama namijenjenim za sve vozače motocikala bez obzira koji motor voze i koliko iskustva imaju. Drago nam je i da su mlađi tuzlanski klubovi uvidjeli činjenicu da akcija nije samo djeljenje letaka i defile te su proširili svoj aganžman, a nadamo se da će u tome i ustrajati. Uvijek nam je drago kada možemo uticati pozitivnim primjerom”, rekao je za Kameleon predsjednik MK Geargrinder, Emir Mešković, te dodao:

“Ovim putem pozivamo sve bajkere i one koji to nisu, da nam se pridruže u ovoj kampanji. Na žalost od početka godine je već poginuo veliki broj motociklista. Zato molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju jer sezona je već uveliko počela”.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button