Promo

Market za energijsku efikasnost (EE market)
Partner mikrokreditna fondacija i Green for Growth Fund (GGF) su razvili web platformu, Market za energijsku efikasnost (EE market) koje će biti centralno mjesto za energijsku efikasnost.

Market za energijsku efikasnost (EE market) sadrži ponudu energetski efikasne opreme za grijanje, hlađenje, izolaciju, stolariju, fotonaponske panele i solarne kolektore, te informacije o uštedama i finansiranju EE mjera koristeći energijski efikasnu opremu.

Za građane:

EE market Partner MKF omogućava zainteresovanim građanima da odaberu željeni energijski efikasan proizvod, naznače svoj budžet i procijene uštede na troškovima energije. Kako bi se podržala kampanja za korištenje EE tehnologija za grijanje, prvim podnosiocima zahtjeva je osiguran povrat od 10% troškova ulaganja za toplotne pumpe i kotlove za pelet, uz kredit u Partner MKF.

Za prodavače EE opreme:

Ukoliko se vaša firma bavi prodajom i ugradnjom efikasnih sistema grijanja (toplotne pumpe, kotlovi na pelet ili gas), stolarije, izolacionih materijala ili solarnih sitema, prijavite se da se i vaši proizvodi nađu na EE marketu. Učešće na EE marketu je besplatno. Osim promocije vaših proizvoda sa ciljem povećanja prodaje, kroz ovu web platformu ćete imati mogućnost i da komunicirate sa potencijalnim kupcima i učestvujete u zajedničkim promotivnim kampanjama.

Ukoliko želite da se i vaši proizvodi nađu na EE marketu, molim vas da kontaktirate Partner mikrokreditnu fondaciju na email: marketing@partner.ba ili na tel/Viber broj: 062 99 11 99. Za više informacija pogledajte: www.partner.ba.

Pogledajte proizvode na EE marketu: www.eepartner.ba

Više o investitorima projekta:

GGF je investicijski fond koji ublažava klimatske promjene i promovira održivi ekonomski rast, prvenstveno ulaganjem u mjere koje smanjuju potrošnju energije, korištenje resursa i emisiju CO2. GGF posluje na 19 tržišta širom jugoistočne Evrope, uključujući Tursku, Evropsku istočnu regiju, te Bliski istok i Sjevernu Afriku.

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini, a osnovana je 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 254 radnika koji rade u 69 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Inače Parner MKF je lider u oblasti finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije i dosada smo u plasirali preko 100 miliona KM za individualne stambene objekte i EE mjere u biznisima naših klijenta.

Ovaj projekat se provodi uz finansijsku pomoć Evropske unije. Stavovi izraženi ovdje ni na koji način ne odražavaju službeno mišljenje Evropske unije.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button