BiHPromoZanimljivosti i zabava

Majski all-inclusive ugođaj u Ajdinovićima

Maj je vjesnik ljeta, vrućih noći i godišnjih odmora, te se očekuje se toplo i ugodno vrijeme tokom cijelog mjeseca zbog čega su Ajdinovići pripremili specijalan popust od 20% za rezervacije

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići jedinstven je all-inclusive centar, gdje su rekreacija, avantura, zabava i udobnost dio sveuključujućeg doživljaja prisutnog na svakom dijelu impozantnog centra u srcu prirode. Gosti koji odluče posjetiti Ajdinoviće u mjesecu maju 2024. godine, ostvaruju popust od 20% na dva ili više noćenja.

Popust se odnosi na smještajne jedinice sa 3 i 4 zvjezdice i cijena sa uračunatim popustom iznosi:

Hotel Central, LUX apartmani i bungalovi po cijeni od 143 KM/noć* po osobi.

Možda će Vas zanimati i:

Hotel Horizont, depadans i planinske kuće po cijeni od 103 KM/noć* po osobi.

*Minimalan boravak je dvije noći i više. Za jednu noć ili jednokrevetnu sobu vrši se doplata.

Napomena: Djeca do 5 godina su gratis. Djeca od 6 do 15 godina plaćaju pola iznosa za odraslu osobu.

All-inclusive ponuda

Za ljubitelje domaće kuhinje, Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići nudi autentične okuse domaće hrane ali i stranih specijaliteta. Uživajte u majstorijama kuhara S.R.C.A. pripremljenim s ljubavlju i pažnjom.

Gostima se nudi neograničena konzumacija hrane i pića kao sastavni dio all-inclusive paketa. Restoran u sklopu centra nudi raznoliku gastronomsku ponudu, od lokalnih specijaliteta do internacionalnih jela. Kafić s terasom pruža opušten ambijent za uživanje u osvježavajućim napicima s predivnim pogledom na planinski pejzaž.

U okviru ponude sveobuhvatnog resorta na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, hidromasažni bazen, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića.

Od hotela preko bungalova do luksuznih apartmana: Smještaj za svačiji ukus

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići pruža raznolike opcije smještaja koje zadovoljavaju svačiji ukus. Od hotela Central i Horizont do udobnih depadansa, bungalova i luksuznih apartmana, svaki gost ima priliku odabrati smještaj prema vlastitom nahođenju. Planinske kuće dodaju rustični šarm boravku, pružajući autentično iskustvo okruženo prirodom.

Sve smješajne jedinice su opremljene po najsavremenijim standardima, te zavisno od tipa sadrže: francuski ležaj, dvosjed, fotelju, TV, toalet, kupatilo, ormar za odjeću, balkon sa stolom i stolicama, pogled na bogato prirodno okruženje, besplatan parking.

Porodični duh i prostor prilagođen za djecu

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići posebno je prilagođen porodicama. Igraonice, dječji bazeni i vanjski zabavni park stvaraju prostor gdje djeca i roditelji zajedno uživaju u zajedničkom vremenu. Porodični duh centra čini boravak ugodnim za sve generacije.

Za djecu od 5 do 15 godina svakodnevno je dostupan animacijski program kojim će ispuniti svoj dan. Upoznajte Elsu, pronađite Rudolfa i takmičite se sa ostalim mališanima.

Za dodatne  informacija posjetite web stranicu www.srca.ba i društvene mreže Facebook, Instagram i TikTok. Za rezervaciju pozovite besplatni broj 080 02 22 29 ili 061 903 703 ili pišite putem maila info@srca.ba.

Ajdinovići: Gdje priroda i gostoprimstvo čine čaroliju zajedno.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button