BiHBiznis

Made in BiH: Proglašenje najboljih proizvoda, tehničkih rješenja i inovacija za 2023. godinu

Vrhunski poslovni događaj


U sklopu VI Međunarodnih “BH SEDMICA INŽENJERSTVA,” očekuje nas vrhunski poslovni događaj – Svečanost proglašenja pobjednika i dodjele prestižnih Made in BiH priznanja. Ovaj događaj održat će se u četvrtak, 28. decembra 2023. godine, s početkom u 15:00 sati, u hotelu Tarčin Forest Resort.

Događaj okuplja vrhunske stručnjake_inje, inovatore_ice i kompanije koje su ostvarile izuzetne doprinose razvoju inženjerskih rješenja, proizvoda, inovacija, zelenih inovacija i tehnologija u Bosni i Hercegovini. Ova manifestacija ne samo da slavi izuzetna postignuća, već i podstiče daljnji razvoj i inovacije u zemlji.

Gosti će imati priliku uživati u panel diskusijama koje će biti održane tokom dana, fokusiranim na ključne teme inženjerskog sektora. Stručnjaci će dijeliti svoja iskustva i uvide, pružajući prisutnima jedinstvenu priliku za učenje i razmjenu ideja.

Centralni trenutak svečanosti bit će proglašenje dobitnika_ica nagrade “Inženjerska zvijezda“. Ova prestižna nagrada priznaje pojedince i pojedinke, timove i kompanije koje su istaknute svojim doprinosima razvoju novih tehnologija u zemlji.

Učesnici_ce će dobiti uvid u najinovativnije proizvode, tehnička rješenja te zelene inovacije koje su obilježile 2023. godinu, dok će dobitnici primiti zaslužena priznanja za svoj trud i rad.

Svečanost Made in BiH obećava biti inspirativno i značajno okupljanje koje će dodatno podići svijest o važnosti inovacija u inženjerskom sektoru ali pokazati i najbolje iz naše privrede i poslovnog sektora. Budite dio ovog jedinstvenog iskustva koje slavi vrhunske dosege domaće inženjerske zajednice.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button